Wij voeren het exclusieve merk R&C: (www.byr-c.nl)

“ Onze liefde voor sieraden, goud en diamant zit diep, diep in ons gevoel en onze familie geschiedenis. Al bijna 70 jaar maken wij de allermooiste sieraden voor de Nederlandse vrouw. Ieder levensmoment eren wij met een sieraad, altijd speciaal voor haar gemaakt. Het is een viering van het vrouw zijn, het moederschap, het huwelijk, vriendschap, afscheid en het begroeten van nieuw leven, alles maar dan ook alles komt voorbij.. Ons respect voor deze momenten is altijd onze aller belangrijkste drijfveer en inspiratie. Wij zijn een familie bedrijf, in zijn puurste vorm. Alles doen wij zelf onder ons eigen dak. Samen met ons team van gespecialiseerde goudsmeden creëren wij iedere dag emotie en herinneringen in het goud met de allermooiste diamanten. 70 jaar geleden begon onze opa Peter Bruining senior met het maken van zegelringen. Inmiddels maken wij, de derde generatie, deze ambachtelijke sieraden nog steeds, naast onze zeer uitgebreide diamanten sieraden collecties.”

Bernstein (www.bernsteindiamonds.com)

Stel je eigen ring samen met de gouden aanschuifringen van Bernstein of draag ze samen met je favoriete ring, je verlovingsring of je trouwring. De aanschuifringen verkrijgbaar in geel-, rosé- en witgoud, met of zonder diamant, parel of edelsteen. Kies voor een schitterende solitair (ring met 1 diamant) of voor een ring met meerdere fonkelende diamanten, verkrijgbaar in verschillende zettingen. Bernstein selecteert zijn diamanten op slijpvorm (briljant slijpsel), gewicht, kleur (H, ook wel Wesselton genoemd) en helderheid (SI).

Hartenwens (www.hartenwenssieraden.nl)

Hartenwens is hét merk als u op zoek bent naar een gouden sieraad voor een geschikte prijs. Dit merk heeft gouden sieraden met zirkonia Daarnaast zijn vele sieraden verkrijgbaar in bicolour en set combinatie. De collectie van Hartenwens bestaat uit ringen, aanzoeks- en verlovingsringen, colliers, hangers en oorknoppen

Excellent (www.excellentjewelry.nl)

“Al 25 jaar is Excellent Jewelry een toonaangevende Nederlandse sieradenleverancier en vaste partner van vele Nederlandse juweliershuizen. Met onze juwelencollectie markeren en vieren wij bijzondere momenten in het leven van de Nederlandse vrouw. Een herinnering is er voor het leven, daarom zijn onze sieraden van zeer hoogstaande kwaliteit. Als echt Nederlands bedrijf zijn wij ons bovendien zeer bewust van de wensen van Nederlandse consumenten en weten wij hen steeds weer te verrassen met onze uitgebreide collecties.”