Gedenksieraden

Een gedenksieraad schaf je niet zomaar aan, dat heeft tijd nodig. Er zijn tal van mogelijkheden voor het maken van een gedenksieraad en wij zien graag dat u een weloverwogen keuze maakt. Voelt u zich dan ook absoluut niet bezwaard om hier een aantal keer voor terug te komen!

Onze gedenksieraden zijn vervaardigd uit 14 karaat goud, eerste gehalte zilver en edelstaal. Al dan niet bezet met edelstenen, zirconia’s of briljant.

In deze sieraden kan as, haar, een vingerafdruk of een foto verwerkt worden, om de herinnering aan uw dierbare altijd bij u te kunnen dragen.

Voor het verwerken van as in een sieraad zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen de as namelijk zichtbaar of onzichtbaar verwerken. Dit doen we met de nieuwste techniek namelijk kunsthars. Uiteraard gebeurt dit met uiterste zorg en respect op ons eigen atelier.

Wij kunnen ook in uw eigen sieraden as of een vingerafdruk verwerken. Tevens biedt ons atelier de mogelijkheid om bijvoorbeeld van een trouwring een prachtig gedenksieraad te maken.

Naast de sieraden die we zelf kunnen maken, voeren wij ook het merk See You. See You is gespecialiseerd in gedenksieraden en heeft een uitgebreide collectie in verschillende materialen. neem u gerust een kijkje op www.seeyougedenksieraden.nl

Heeft u vragen of wilt u advies over een gedenksieraad, loopt u gerust bij ons binnen!

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

X